Yhteystiedot - Contact

Marika ja Teemu Tenhunen
Hevossaarentie 21
49490 Neuvoton
FINLAND
040-7021887
(phone +358-40-7021887)
marikatenhu@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:136561 kpl

Uutisia - News

20.11.2017

KAER-kokeet Vihtijärvellä. Mukavan päivän tuloksena Oilille AVO2 ->> FI MVA ja Hermannille (F.Gonna Burn) ensimmäisessä kokeessaan AVO3. Onnea Ari ja iso kiitos aktiivisuudesta!!!


29.10.2017 

Kotkan KAER-kokeeseen osallistui meiltä Oili. Päivä olisi voinut olla parempikin, tuloksena kuitenkin AVO3.


16.06.2017 

Hermanni (Fikret´s Gonna Burn) kävi suorittamassa AVO-luokan vesityöt. Hienoa Ari ja Hermanni!!!!


25.02.2017

KAER-kokeessa Oilin kanssa. Pientä epäonnea matkassa, joten tulokseksi jäi 56p ja AVO3. Mukava päivä hyvässä seurassa ja kivassa talvikelissä, joten hyvillä mielin seuraavaa koekautta odottamaan!


05.11.2016 KOTKA KAER

Pulmu (Fikret´s Gimme Fire) starttasi Kotkan peltokokeessa nuorten luokassa. Mukavan päivän lopuksi Pulmu palkittiin NUO2 palkinnolla. Olemme super iloisia, sillä Pulmu on vasta 14 kk vanha, ja tällä hetkellä nuorin Suomessa kasvatettu bracco, joka palkitaan KAER-kokeessa. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuonna aikuisten luokissa!


16.09.2015

Pennut ovat nyt 5 vkoa, ja ovat aloittaneet säännöllisen ulkoilun. Puppies are now 5 weeks old and they went out to play in the garden.

teemu_ja_pennut.jpg

 


28.08.2015

Pennut kasvavat vauhdilla, ja ovat nyt 2,5 viiikkoa vanhoja. Tässä muutama kuva nukkuvista pennuista.

Puppies are growing very fast and are now 2,5 weeks. Here are some photos of these sleeping beauties.

IMG_4455__kopio_2.JPG

IMG_4449.JPG

IMG_4440.JPG

IMG_4460.JPG


09.08.2015

Oilin ja Pariden pennut syntyivät! Pentueessa on 5 urosta ja 3 narttua. Pennuista 7 on ruskea valkoista ja 1 oranssi valkoinen. Oili sekä pennut voivat loistavasti!!!!


26.04.2015 MIEHIKÄLÄ MEJÄ

Pitkästä aikaa verijälkikokeessa Kuisman kanssa. Jälki sujui hyvin reiluun puoliväliin asti, jolloin Kuisma napautti jäljen viereiseen kuusikkoon seisonnan pyylle. Tästä tuomittiin tietenkin hukka, mutta onneksi Kuisma jatkoi jäljelle palauttamisen jälkeen hommia ja saatiin AVO2 palkinto. Työvoitto! :)))

kuisma_verijaljella.jpg

photo: Sarri Alanne


08.03.2015

Kymenlaakson kanakoiraseuran vuosikokouksessa saatiin mieluinen yllätys, kun Oili palkittiin seuran Vuoden Mannermainen- palkinnolla!!!

vuoden_mannermainen.jpg


26.10.2014 KOTKA KAER

Oili (F. Feel The Fire) 50 p, AVO 3


17.10.2014 INKOO KAER

Kuisma (F. Diego Di Pelle) 60 p, AVO 2 ja FI MVA!!!!

Oili (F. Feel The Fire) 73 p, AVO 2!

Inkoon KAER-sujui laajoilla pelloilla mukavassa aurinkoisessa säässä. Molemmat koirat onnistuivat upeasti. Oili starttasi nyt ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa, ja saavutti heti hienon kakkostuloksen. Oilin palkinnon myötä on jokaisessa Fikret´s pentueessa vähintään yksi AVO2:lla palkittu koira!

kaer_inkoo.jpg


04.10.2014 IITTI KAER

Kuisma (F. Diego Di Pelle) AVO 2


14.09.2014 TOSCANA, ITALIA

Ulpu (F. Easily Flammable) ja Oili (F. Feel The Fire) ottivat osaa peltokokeeseen Italian Toscanassa järjestetyssä Bracco italianojen maailman kongressissa. Oilin kohtaloksi koituivat viiriäiset, joita koira ei uutena riistana kunnolla seissyt. Ulpu sensijaan hoiteli hommat mallikkaasti myös vieraalla maalla, ja palkittiin historiallisesti ensimmäisenä suomalaisena koirana rodun alkuperämaan kokeessa. Upeaa!!!

san_gimignano.jpg

(photo: Gianfranco Sanchi)


13.07.2014 MIEHIKKÄLÄ

KLKKS:n kesäpäivien lopuksi oli Sava järvellä perinteiset vesityökokeet. Meiltä kokeessa starttasi Mauno (F. Enjoy The Boogie), Oili (F. Feel The Fire) sekä Kuisma (F. Diego Di Pelle). Kivaa oli jälleen kesäpäivillä ja vesikoekin onnistui kaikilta Fikretsiläisltä. Ensi kesänä taas uudelleen Savalle!

sava_vesityot.jpg


27.10.2013 KOTKA KAER

Ulpu (F. Easily Flammable) AVO2 ->>>>> FIN MVA!!!!!

tuomarina Heikki Nygren


26.10.2013 KOTKA KAER

Oili (F. Feel The Fire) NUO2

Ulpu (F. Easily Flammable) AVO2

tuomarina Jari Koho

oili_seisonta.jpg


20.10.2013 KOTKA KAER

Ulpu (F. Easily Flammable) AVO3, tuomarina Sami Salo


23-30.09.2013 LAPUA, JUNKKARI

Syksyn perinteinen reissu Lapuan lakeuksille. Tänä vuonna viikonlopun Junkkariin osallistui Oili. Pellolla ei suurta menestystä tullut, mutta ulkomuotokatselmuksessa Oili oli paras narttu ja VSP.

Treeneissä lintuja löytyi aikas hyvin. Iso kiitos vieraanvaraisuudesta Pohjanoksien porukoille! Meillä oli jälleen mukava loma lakeuksilla, kiitos Teidän!!

 

Alla muutama kuva Oilin edesottamuksista viikolta:

oili_seisonta_2.jpg

.

oili_seisonta_3.jpg

.

oili_seisonta_4.jpg

.

oili_seisonta_5.jpg

.

oili_seisonta_6.jpg

.

oili_ja_marika.jpg

Treenien jälkeen hymyilyttää! :))))


04.08.2013 MEJÄ MIEHIKKÄLÄ

Team Purhot järjesti Mejä-kokeen Miehikkälän Purhossa. Kuisma (F.Diego Di Pelle) starttasi toisessa avo-kokeessaan muutoin ihan mallikkaasti, mutta vaihtoi verijäljen kerran linnustukseen. Tuloksena AVO2.

Kiitos kaikille loistaville mejäilijöille mukavasta viikonlopusta!!!!

meja_4.8.jpg

 


05.05.2013 ITALIA

Dei Sanchi- kennelin bracco tapaaminen järjestettiin Italiassa Agriturismo Massarissa 05.05.2013. Kiitos Johannan tarjoaman avun, meillä oli mahdollisuus lentää paikalle ihalailemaan noin 40 braccon työskentelyä. Päivä vietettiin enimmäkseen pellolla riistatöiden merkeissä, mutta pelto-osuuden jälkeen oli koirille lisäksi rakenteellinen arvostelu.

Pääsimme myös seuraamaan osan koirien työskentelyä hyvin läheltä tuomarin kanssa, ja kuulemaan tuomarin mielipiteitä braccojen rodunomaisista erikoispiirteistä. Eräs päivän kohokohta oli nähdä F-pentueen isän; Aki Dei Sanchin hienot riistatyöt ja upea haku!

dei_sanchi.jpg

photo: Gianfranco Sanchi

aki_seisonta.jpg


17.03.2013

Kymenlaakson kanakoiraseuran vuosikokous Anjalassa. Nuorten käyttöpalkinto myönnettiin tänä vuonna Ulpulle. Tietääksemme tämä on ensimmäinen kerta Suomessa, kun bracco saa tämäntyyppisen huomionosoituksen. Aikamoinen viikonloppu, näköjään koekäynnit viime syksynä todellakin kannattivat!

uutisia4.jpg


16.03.2013

Bracco Italiano Finlandin vuosikokous Hämeenlinnassa. 2 vuoden puheenjohtajuuden jälkeen Teemu ei halunnut enää asettua ehdolle. Myös muu hallitus vaihtui uusiin ja innokkaisiin tekijöihin.

Kokouksessa jaettiin ensimmäistä kertaa "Vuoden Bracco"-palkinto, joka jakoperusteena on tasainen menestys KAER-kokeissa. Täksi vuodeksi palkinnon sai omakseen Kuisma!


09.02.2013 ORIVESI

Luminen KAER-koe Orivedellä Sami Salon arvosteltavana. Hanki kantoi osittain koiraa, Teemua sen sijaan ei, mutta ohjaaja pystyi kuitenkin pohraamaan hangessa sen verran että palkintosija saatiin; tulos AVO3.


01.12.2012 KÄRKÖLÄ KAER

Vuoden viimeinen koe. Kokeen tuomarina toimi Nina Pärssinen ja Kuisma palkintosijaksi saatiin AVO3.


28.10.2012 KOTKA KAER

Kotkan kokeiden toinen päivä. Päivä ei ollut meille paras mahdollinen, mutta Teemu ja Kuisma nappasivat kuitenkin palkinnon; tuloksena AVO3. Tuomarina kokeessa toimi Heikki Nygren.


27.10.2012 KOTKA KAER

Kuisma ja Teemu kokeessa Jari Kohon arvosteltavina. Yöllä ollut pakkanen veti maan pinnan jäähän, ja liekö tässä ollut syy siihen että Kuisma kävi turhan herkkänenäiseksi. Tyhjä seisonta rasitteena ja tämä takaraivossaan jätti ohjaaja yhden lehtokurppaseisonnan sitten kokonaan ilmoittamatta... Riistatöitäkin saatiin aikaiseksi mutta rasitteiden jälkeen tuloksena ansiokas AVO3.  


07.10.2012 UMMELJOKI KAER

Ulpu starttasi toisen NUO-luokan peltokokeen Ummeljoen upeissa maisemissa. Ulpun haku kulki hienosti ja tuloksena päivästä oli NUO2, 68 pistettä. Tuomarina kokeessa toimi Heikki Nygren.

Kiitokset järjestäjille ja onnittelut muille kokeessa tuloksia saaneille!


KAINUU

Lapuan pelloilta jatkoimme lomaa kohti Kainuun korpia, jonne Johanna ja Eero meidät ystävällisesti majoittivat. Metsäkanalintuja löytyi koirille mukavasti, ja muutakin riistaa saatiin.

Superkiitokset Eero ja Johanna ihanasta lomaviikosta loistavissa puitteissa!

kainuu_1.jpg

Isäntäväki ja Olavi

kainuu2.jpg


30-31.09.2012 LAPUA/JUNKKARI

Ulpu ja Mauno osallistuivat  ensimmäisiin peltokokeisiinsa Junkkarissa. Tulos oli lähellä molemmille, mutta  tällä kertaa vain Ulpu onnistui ihan loppuun asti työskentelyssä.

Koko päivän jatkunut sade vaikeutti osaltaan nuorten koirien toimintaa pellolla, ja töppejä nähtiin. Tuomarina meidän ryhmässämme toimi Marko Paukkeri. Tällä kertaa Ulpun ansiot riittivät 56 pisteeseen ja NUO3 tulokseen.

Kiitokset hyvästä seurasta lähtevät jälleen erityisesti Hennalle ja Sampalle! Isot erityiskiitokset avuista kuuluvat Sepolle ja Hennalle!!!


28.09.2012 LAIHIA/NOKKALAN RALLI

Teemu ja Kuisma (F. Diego Di Pelle) aloittivat syksyn koekauden Nokkalan Rallista, joka on AVO-luokan koirille tarkoitettu koe. Kokeen arvostelussa painopisteenä on erityisesti haku.

Päivä sujui hyvin ja Kuisma oli ensimmäinen bracco joka on ko. kilpailussa päässyt iltapäivälle jatkoon. Kokeen 8 parhaan koirakon startattua pellolle ratkomaan keskinäistä paremmusjärjestystään kävi Kuismalle kuitenkin "työtapaturma" ja hyvin sujunut koe kariutui paukkunoutoon; tuloksena siis AVO3. Lopputuloksissa Kuisma sijoittui 7ksi.

Päivä oli mukava, ja kanakoiraporukassa aika kului taas pellolla käsittämättömän nopeasti.

 

kuisma_ja_teemu.jpg


15.09.2012 YLÄMAA

Äffien treenipäivä Ylämaan maastoissa. Kaikki paikalle saapuneet pennut pääsivät fasaanien "makuun". Isommat Eet treenasivat myös ja metsäkanojakin löydettiin. Kaikilla näyttäisi olevan pää hyvin auki metsästysuralle!

ISO kiitos Hennalle ja Sampalle vieraanvaraisuudesta ja kiitokset Tarjalle, Terhille ja Akille paikalle saapumisesta!

 

Äffien isoäiti Liinu (H. Ricotta) sai tyhjentää maastoja treenien päätyttyä :)

liinu_pentutreeneissa.jpg

Mauno (F.Enjoy Tha Boogie) ja metsäkana :)

mauno_ja_teeri.jpg


03.08.2012 KOTKA

Mauno (F.Enjoy The Boogie) ja Kuisma (F.Diego Di Pelle) kävivät tekemässä vesityöt.


14.07.2012 MIEHIKKÄLÄ

Kuisma starttasi ns.varakoirana MEJÄ-kokeessa Miehikkälässä. Vaikka Kuismaa ei ole verijälkeen treenattu ja kokeeseenkin mentiin lähinnä nauttimaan hyvästä seurasta, jäljesti Kuisma AVO1 palkinnon arvoisesti! Pisteitä kertyi 48/50!!! Kiitokset mukavasta viikonlopusta Miia, Sarri, Riikka, Tiia ja Kati!


09.06.2012 KOTKA

Ulpu vesityökokeissa Kotkassa, 4 pistettä!


26.02.2012

MEILLÄ ON PENTUJA!!!

Kiiran ja Akin pennut syntyivät 24.02.2012. Pentulaatikossa tuhisee yhteensä 5 pientä braccoa;

1 oranssi uros, 1 ruskea uros ja 3 oranssia narttua. Äiti ja lapset voivat loistavasti!


14.-15.01.2012 KÄRKÖLÄ

Bracco Italiano Finlandin treeniviikonloppu Kärkölässä. Mukana ihanan paljon nuoria braccoja ja innostuneita ohjaajia. Peter ja Katja Hednäsin ohjauksessa maastoiltiin kaksi päivää. Koirat löysivät lintuja erinomaisesti ja taustajoukoillakin oli mukavaa. Kiitos kaikille osallistujille!

Alla muutama tilannekuva viikonlopulta.

kiira_099.jpg

Mauno (F. Enjoy The Boogie) 11 kk seisonnalla


18.11.2011 KÄRKÖLÄ

Mooses osallistui vuoden lopulla vielä yhteen KAER-kokeeseen Kärkölässä Matti Silvennoisen arvostellessa.

Päivän aikana saatiin tilanteita kasaan kiitettävästi ja 3 riistatyötä riitti AVO 3 palkintoon.

Hyvässä seurassa päivä pellolla kului mukavasti, tästä erityiskiitokset Tompalle ja Simolle!


06.11.2011 URJALA

Bracco Italiano Finland järjesti perinteisen syyskokeen, tällä kertaa Urjalan maastoissa. Meiltä mukaan lähtivät Mooses ja Kuisma, jotka molemmat toimivat AVO3 palkinnon veroisesti tuomari Ari Suilamon arvostellessa. Muutkin braccot keräsivät tuloksia, ja hienoja suorituksia nähtiin useammilta erirotuisilta koirilta. Päivä oli muutoinkin erittäin mukava hyvässä seurassa. Onnittelut kaikille tuloksen tehneille ja kiitokset järjestäjille sekä Marille kuvista!

kuisma_nouto.jpg

moose_nouto.jpg

photos: Mari Tikka


05.11.2011 KOTKA

Kymenlaakson kanakoiraseuran epävirallisen mestaruuskisan NUO-luokka järjestettiin Kotkan Laajakosken maastoissa. Ulpu juuri 9 kk täyttäneenä starttasi ekaa kertaa "kokeessa", ja ponnisti hienosti hopealle. Mestariksi julistettiin Riku ja kkss Rellu, onnittelut heille hienosta suorituksesta ja kiitokset kaikille mukavasta päivästä!

mestaruus_kisat.jpg

Osallistujat yhteispotretissa.

mestaruus_2.jpg

 

 Ulpun riistyö


29.10.2011 URJALA

Bracco Italiano Finlandin peltoreenit Urjalassa. Mukana oli hyvä määrä eri ikäisiä braccoja. Koirat löysivät lintuja hienosti ja kun ilmakin oli loistava, oli meillä mukava päivä hyvässä seurassa. Kiitokset järjestäjille!!! Kuva: Mari Tikka

mooses_treeneissa.jpg


16.10.2011 KAER F KOTKA

Mooses (F. Don Giovanni) starttasi ensimmäistä kertaa peltokokeen avoimessa luokassa. Palkintorivi pysyi onneksi vielä puhtaana, kun ohjaajan jännityksestä huolimatta Moose pystyi suoriutumaan päivästä AVO3-palkinnon arvoisesti. Tästä onkin hyvä jatkaa ja pungertaa eteenpäin aikuisten luokissa.


14.08.2011 MEJÄ MIEHIKKÄLÄ

Toukokuussa tutustuimme niin mukaviin ihmisiin MEJÄ-kokeessa, että saman porukan järjestäessä uuden kokeen, lähdimme tietysti innolla mukaan. Tällä kertaa ylsimme AVO2-palkintoon, kun Liinu kerran jätti jäljen ja poistui hyvin määrätietoisesti "linnustamaan" keskenkaiken. Mukava viikonloppu hyvässä seurassa!


15.05.2011 MEJÄ MIEHIKKÄLÄ

Liinu starttasi ekan kerran elämässään MEJÄ-kokeessa Miehikkälässä. Koe oli erittäin postiivinen kokemus meille ensikertalaisille ja ilmakin oli suotuisa. Liinu jäljesti AVO3-palkinnon arvoisesti, ja tämä olikin historiallisesti ensimmäinen kerta kun bracco Suomessa palkittiin ko. koelajissa. Kiitokset vielä hyvin järjestetystä kokeesta Suomen bassetkerholle ja erityiskiitos loistavalle porukalle, jossa aloittelijaakin jaksettiin hienosti neuvoa!!


17.02.2011

Oiva tänään 10 vuotta!!! Meno on edelleen hyvin vauhdikasta täydestä kymmenluvusta huolimatta!


22.01.2011

Liinun ja Tuomon pennut syntyivät tänään! Liinu synnytti hyvin, vaikka pennut olivat hyvin suuria; uros 642 g ja narttu hiukan yli 700 g. Äiti lapsineen voi loistavasti! 


12.12.2010 HYVINKÄÄ KAER

Kuisma (F. Diego Di Pelle) osallistui Kymi-Uusimaa haasteotteluun Kymen Nuorten luokan edustajana. Tuomarina kokeessa toimi Nina Pärssinen. Kylmästä ilmasta ja lumesta huolimatta Kuisma jaksoi puskea peltoa NUO3- palkinnon arvoisesti. Tähän on hyvä päättää tämän vuoden koekausi!


15.11.2010

Lauri (F. Della Terra) kävi silmätarkastuksessa, eikä pojalla todettu perinnöllisiä silmäsairauksia. Kiitokset kuuluvat jälleen Annalle ja Makelle!!!


07.11.2010 KÄRKÖLÄ KAER

Teemu osallistui Mooseksen kanssa Bracco italiano Finlandin järjestämään KAER-kokeeseen Kärkölässä. Tuomarina kokeessa toimi Mauri Harju. Vaikka Teemu ohjasikin Moosesta aivan ensimmäistä kertaa, oli tulos silti hieno; 67 pistettä ja NUO2!!!

krkl_kaer_034.jpg

02.11.2010

Laurin (F. Della Terra) viralliset lonkka- ja kyynärlausunnot saapuivat. Kyynärät 0/0 ja lonkat C/C. Suuret kiitokset Annalle ja Makelle Laurin kuvauttamisesta!!!


29.10.2010 KÄRKÖLÄ KAER

Mooses starttasi Kärkölän KAER-kokeessa, tuloksena 57 pistettä joka oikeutti NUO3 palkintoon. Tuomarina toimi Jarmo Katajamaa. Mukavan kokeen kruunasi loistava seura; kiitokset siis Marille ja Tompalle ja onnittelut Nitron NUO2 palkinnosta!


25.26.09.2010 JUNKKARI KAER

D-pentueesta Junkkariin osallistuivat Kuisma,Mooses, Luukas ja Sohvi. Pellolla parhaiten puuhasi Kuisma, joka sai tuloksekseen NUO3 palkinnon! Tuomarina toimi Olavi Sirviö.

Tämä olikin historiallinen ensimmäinen kerta, kun bracco saa Junkkarissa tuloksen, ja myös ensimmäinen nuorten luokan tulos Suomessa kasvatetulle braccolle! Hurraa!

ISO kiitos Minnalle, Hennalle ja Sampalle kun tulitte mukaan tapahtumaan!

t__k.jpg


11-12.09.2010

Kävimme kahtena päivänä KAER-kokeessa Laitilassa. Lauantaina starttasi Liinu ja sunnuntaina tulessa olivat Kuisma ja Mooses. Ilmat eivät meitä suosineet, ja liekö siitä johtuen riistatyöt jäivät tekemättä. Vaikka palkinnoitta jäätiin, niin mukavaa oli, kiitos siitä erityisesti mukavalle seuralle eli Marille ja Tompalle!


10.09.2010

Luukas (F. Duro Ragazzo) kävi virallisissa kuvissa ja silmäpeilissä. Lonkkatulos SKL:stä B/A, kyynärät 0/0 ja silmät terveet. Sydän Luukakselta oli tutkittu terveeksi jo aikaisemmin. Iso kiitos Hennalle ja Sampalle!!!


 24-25.07.2010

Kymenlaakson kanakoiraseuran kesäpäivät ja vesityökokeet  Miehikkälän Savalla. Ihanan viikonlopun kruunasi Kuisman vesityöt; pienen jännityksen siivittämänä nuorten luokasta 3/5 pistettä. Nyt voikin alkaa odotella peltokautta kun vesityöt on kaikilla tehtynä!


11.07.2010

Vesityökokeissa Kärkölässä.

Liinu avoimesta luokasta 4/5  ja Mooses nuorten luokasta 4/5 pistettä. Hienosti meni molemmilla!


14.06.2010

Maila (F. Da Allora) on nyt myös kuvattu Unkarissa. Sekä lonkat että kyynärät täysin terveet; A-A!!

Maila (F. Da Allora) has been x-rayed in Hungary. Both hips and elbows were perfectly fine, A-A!!

Before this Maila´s heart and eyes are also examinated with perfect results. She has also got 1st prize from hunting test, breeding licence and several jun-CACs from shows.

We really want to say big THANK YOU for these wonderfull results to Maila´s amazing owner Vanda!!!


13.5.2010

Kiira (F.DÓro Di Mamma), Kuisma (F. Diego Di Pelle), Mooses (F. Don Giovanni) ja Liinu (H.Ricotta) kävivät silmäpeilissä Mevetissä Per Axelssonilla 12.5.2010. Kaikkien silmät todettiin terveiksi!

Kiira (F.DÓro Di Mamma), Kuisma (F. Diego Di Pelle), Mooses (F. Don Giovanni) ja Liinu (H.Ricotta) were in eye-examination. All of them were healthy!


 1.5.2010

Justus (F.Dragonzello) kuvattiin virallisesti. Lonkat A-A, kyynärät 0-0!!!! KIITOS Noora &Justus!

Justus (F.Dragonzello) has been x-rayed. Hips A-A, elbows 0-0!! Thanks to Noora & Justus!


25.4.2010

Kiira (F. DÓro Di Mamma) virallisessa sydänkuuntelussa - ei sivuääniä

Kiira (F. DÓro Di Mamma) had heart examination - healthy


10.4.2010

Maila (F.Da Allora) and her owner Vanda were in hunting ability test today in Hungary. Maila got 1st prize and the breeding licence. HIP, HIP, HURRAY!!!! Gongrats to Maila and Vanda, and Thank You!!

maila_kokeessa_haussa.jpg

.

maila_kokeessa_lhestyminen.jpg

.

maila_kokeessa_seisonta.jpg

(photos: Vanda Hornyai)


 23.3.2010

D-PUPPIES 1-YEAR OLD TODAY!!!! Happy Birthday to Maila, Iitu, Kiira, Sohvi, Kuisma , Mooses, Lauri, Niilo, Caro, Luukas and Justus!!!

haukku.jpg


23.2.2010

Maila (F. Da Allora) has gone through totall eye-examination in Hungary. Results; entropium,ectropium,trichiasis,dystichiasis,cornea dystophy,cataracta,luxatio lentis:  NEGATIVE!

Thank You Vanda! HIP, HIP, HURRAY!! :)


17.2.2010 HAPPY BIRTHDAY OIVA, 9 YEARS TODAY!!

oikun_synttrit_2010_007.jpg

Aikaisin aamulla Oiva malttoi asettautua synttärikuvaan

oikun_synttrit_2010_006.jpg

Mutta ensimmäisen synttäriluun antamisen jälkeen kuvaaminen vaati jo kiinnipitoa....

 


Wintertime!

talvikuvia_010.jpg

Here is Liinu enjoying herself....

talvikuvia_015.jpg

....... and here are Liinu and Mooses playing in the snow!


Maila hunted her first phaesant in Hungary! And our "Little girl" is just 7 months old....

maila_fasaani.jpg


Here is Luukas, 7 months old. Thanks Henna, for the photo!

luukas.jpg